Vanliga frågorHär är svaren

Beställa gåvokortskoder

Vad händer med ett gåvokort när giltighetstiden gått ut?

Ingen återbetalning utgår för ej utnyttjade gåvokort. Du som arbetsgivare kan dock tillgodoräkna dig ej utnyttjade gåvokort nästkommande säsong. En gåvokortskod kan endast tillgodoräknas på detta vis en gång.

Vi är ett litet företag – kan vi använda julklappsvalet.se?

Ja, hos oss kan du beställa gåvokort oavsett om ni är tusentals eller endast ett fåtal medarbetare. Vi har levererat gåvokort både till stora statliga företag, kommuner och lokala småföretag.

Hur fungerar Skatteverkets regler för julklappar?

Julgåvor till anställda är skattefria om värdet inte överstiger 450 kr. Den frakt som tillkommer när vi skickar gåvorna till dina medarbetare redovisas separat och är därmed inte skattepliktig. Alla gåvokort som levereras av oss på julklappsvalet.se är inom Skatteverkets gränser för skattefria julklappar till anställda.

Vad behöver vi som företag göra för att använda oss av julklappsvalet.se?

Att beställa julklappar via julklappsvalet.se är enkelt – det enda du som arbetsgivare behöver göra är att välja sortiment efter din budget, samt ange hur många medarbetare du vill ge en julklapp till. Vi sköter resten!

När kan man se exakt vilka gåvor som medarbetarna kan välja mellan?

För att kunna maximera det upplevda värdet på gåvorna fastställer vi det slutgiltiga sortimentet i samband med att portalen öppnar för säsongen. Gåvorna du ser i våra demosortiment speglar de produkttyper och varumärken vi jobbar med och ger därför en representativ bild av det sortiment era medarbetare faktiskt kommer få välja bland.

Leverans av julklappar

Hur väljer mina medarbetare sin julklapp?

För varje gåvokort du beställt får du en unik gåvokortskod kan användas för att logga in och välja en julgåva i det sortiment som är kopplat till det aktuella gåvokortet.

Under vilken period kan mina medarbetare välja sin julklapp?

Gåvokortsmottagarna kan utföra sitt val av julgåva under perioden 31/11–28/2.

Tidigare säsonger

Undrar du något kring en julklappsbeställning från en tidigare säsong? Kontakta vår kundservice-avdelning, så hjälper vi dig!